top of page

ORGANISATIE

Corné Hoogerwerf 

uit Zwijndrecht is 25 jaar en verstandelijk beperkt. Hij heeft twee grote hobby’s. De eerste is het maken van logo’s van muziekverenigingen door middel van strijkkralen. Hij overhandigd deze dan aan de desbetreffende verenigingen.

 

Zijn tweede hobby is om, indien mogelijk, diverse taptoes te bezoeken met zijn vader. Daarnaast pluist hij het hele internet af om informatie en filmpjes te vinden van korpsen. Hij weet meestal nog meer van de agenda’s van de korpsen dan de leden zelf.

 

Maar Corné  had een droom. Dat er nu in zijn woonplaats Zwijndrecht ook een Taptoe zou komen. En die droom is op zaterdagavond 17 juni 2023 uitgekomen. Een zevental korpsen, waaronder de verstandelijk beperkten band ‘Blij Met Muziek’ uit Haarlem maakten deel uit van het programma.

Nadat zijn droom is uitgekomen, heeft de Stichting Droom van een Fan besloten om ook in andere plaatsen ‘De Droom’ uit te laten komen.

 

In samenwerking met ASVZ in Sliedrecht wordt er op 8 juni 2024 een Taptoe gehouden in Sliedrecht. ASVZ zet zich in om mensen met een beperking te ondersteunen om het gewone leven te ervaren. En muziek speelt hierin een belangrijke rol. Wellicht dromen deze fans van muziek ook van zo’n evenement.

Logo.jpg
Logo.jpg
bottom of page